, , , ,

ALFALFA DAN MANFAAT

11:46 PM



PROMOSI TAHUN BARU 2014
BELI 6 ALFALFA PERCUMA 1
ATAU 
BELI 1 DENGAN HARGA ISTIMEWA

PROMOSI ALFALFA


FATHER OF ALL FOODS

ALFALFA COMPLEX


Alfalfa Complex Shaklee


Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air 
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


Manfaat..
  • -mencuci hati, darah dan usus
  • -melawan alahan -memperbaiki keadaan kulit dan hidung ssnsitif, kurap, bau badan, dan ulat air dengan berkesan
  • -baik utk perubahan patologi dalam perut
  • -menyingkirkan lemak dan kolestrol >> bertindaK seperti span menyerap kolestrol
  • -melawan tumor
  • -melEgaKan keletihan
  • MENGHILANGKAN BAU BADAN
  • MENGHILANGKAN BAU KAKI
  • KEINTIMAN
  • MENGHILANGKAN KEPUTIHAN
  • MENGHILANGKAN SEMBELIT
  • ASTHMA
  • MENGHILANGKAN RESDUNG
  • MENGHILANGKAN KULAT / ULAT AIR
  • MILK BOOSTER
  • BERTINDAK SEPERTI KACIP FATIMAH
  • BANYAK LAGI FUNGSI ALFALFA


Testimoni Pelanggan yang berpuas hati dengan Alfalfa


Ok, apa kata kita baca sharing pelanggan2 kami dari GROUP EKSLUSIF yg hanya terbuka kepada pelanggan2 kami sahaja. Jika anda pelanggan kami, jgn lupa dapatkan tawaran EKSLUSIF ini ya!

Testimoni 1

"askum...juz nk share..ada kwn sy guna alfafa..sebelum nie dia ada masalah keputihan..alhamdulillah dgn izin Allah, afte guna alfafa keputihan berkurangan dan keintiman semakin mengkagumkan..dia ckp suami dia pun tersenyum lebar..Alhamdulillah syukur sgt2..hepi saya dengar..:)-Maria Norly

Testimoni 2
"nak share sikit ler yer..saya after bersalin anak kedua mmg dingin...en. suami pegang2 pun saya rimas.. sebab bila bersama saya rasa tk selesa sesangat...sampai suami frusted la juga, tp naseb dia jenis penyabar...tp lepas saya consume alfalfa memang berbeza sangat...rasa yang tak selesa bila bersama dah jadi lain macam..ahahahhhahahhh-mesti cuba alfalfa bagus...sekarang en. suami pun dah amik alfalfa- sekadar perkongsian yer." -Puan ZZ.

Testimoni 3


"saya pon after deliver agak dingin dgn husband.. alhamdulilah after consume alfalfa.. keadaan dah berubah.. husband pon dah boleh tersenyum"- Puan N. Nadia 
 Testimoni 4


"So far baru consume alfalfa 2 hari....Mentang2 bulan ni promotion alfalfa kan...hahaha...siap buat stok lagi..Mak mertua pon amik sebotol...hehehe....Walaupun baru 2 hari amik alfalfa, dah trase kelainannya..Badan rase lebih ringan.Buang pon lawas je pepagi...Dah 2 hari lenguh2 tangan tak tau ape sebab..Mungkin sbb cuaca skang ni asik ujan, tido malam plak ngan kipas terpasang.Maybe pasal tu lar kot..Then semalam amik, lenguh tangan dah ilang...weeeee...leh tido ngan lena ....Saya consume alfalfa coz nak turunkan berat badan sebenarnye..Maybe saya nak tambah lecithin ngan B compleks plak dalam minggu ni....nanti saya update lagi pasal alfalfa ni k ( ^ _ ^ )...."- Puan S. Reza


Wah.. saya sendiri teruja dengan komen2 POSITIF ibu2 dan isteri2 misali tentang Alfalfa ini.. Semua wanita mengimpikan untuk jadi yg TERBAIK di mata suami, anak-anak dan keluarga kan? kita kan PERMAISURI di hati mereka? Jadi apa salahnya melabur untuk kebaikan luaran dan dalaman? 


Segala2nya datang dari izin Allah, kita berdoa, berusaha dan bertawakkal untuk mendapatkan yang terbaik!

Credit :SIHAT. CERI.BAHAGIA

HUBUNGI SAYA UNTUK HARGA SUPER DUPER BEST

DAN KONSULTASI PERCUMA KHAS BUAT PELANGGAN
ANDA JUGA AKAN DIMASUKKAN KE DALAM KE DALAM SECRET GROUP


JANGAN TUNGGU LAGI


WAHIDAH JUTAWAN JELITA

SMS/ CALL/WASAP ; 0124698356

www.facebook.com/aminoyoki

www.facebook.com/ipohtaiping



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts