, , , ,

VIVIX SHAKLEE

1:29 AM


APA ITU VIVIX?


Vivix merupakan supplement anti penuaan TERBAIK DIDUNIA yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee Syarikat No 1 Supplement makanan di Amerika.

Didalam Kajian makmal,ramuan vivix telah menunjukkan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahan selular.

4 Makanisma penuaan pada Tahan Selular

1) KEROSAKAN DNA

Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan - serangan ini merosakkan pengkalan data ginetik, menghasilkan satu "typo" kesilapan dari yang asal yang akan mengganggu fungi sel dan panjang umur. Ramuan vivix melindungi dan memperbaiki selular DNA.

2)PENGAWALAN GINETIK

Pengawalan ginetik menyumbang kepada dateriorasi ( kemerosotan ) umur pada tahap selular. Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan ganetik utama yang menolong ,melambatkan penuaan tahap selualar.

3) PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL

Mitochondria ( Penjana tenaga ) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun, fungsi sel turut menurun.

Ramuan vivix menggalakkan Biogenesis ( Pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4) PENIMBUNAN PROTEIN AGE .

Penimbunan Protein AGE ( advanced Glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selualar yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resvetarol ( kandungan unik dalam anggur " muscadine " ) untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

MANFAAT LAIN

  • MEMELIHARA KESIHATAN JANTUNG
  • MEMELIHARA KESIHATAN OTAK
  • MENINGKATKAN KESIHATAN SISTEM IMUN
  • PERLINDUNGAN ANTIOKSIDAN
  • PENINGKATAN TENAGA
  • MELAWAN PENUAAN SELULAR
Vivix juga sangat baik bagi yang mempunyai stress ,  kandungan gula tinggi , pigmentasi dan pelbagai penyakit yang lain. Bersama ini disertakan testimoni dari pengguna vivix.


TESTIMONI VIVIX TERBARU

TESTIMONI PENGHIDAP KENCING MANIS



MEMANG SANGAT BANYAK MANFAAT VIVIX.. X KENAL MAKA CINTA.. SEORANG PELANGGAN SAYA YANG MEMPUNYAI MASALAH stress dan kerap pening TELAH CUBA MENGAMBIL VIVIX UNTUK MENGATASI MASALAH TERSEBUT. DALAM MASA YANG SAMAPERJALANAN DATANG BULAN YANG TIDAK BETUL , TERSUMBAT. SETELAH MENCUBA VIVIX.. PELANGGAN MEMAKLUMKAN TELAH KELUAR DARAH DENGAN SANGAT BANYAK. HITAM DAN ADA YANG BERKETUL.. WALAUPUN KELUAR DARAH DENGAN BANYAK.TAPI PELANGGAN SAYA PUAS HATI. KERANA DARAH KOTOR SELAMA INI YANG TERSIMPAN TELAH KELUAR SEPERTI WANITA BARU LEPAS BERSALIN. ALHAMDULILLAH SEKARANG PERJALANAN HAID SEPERTI BIASA.. PELANGGAN SAYA LEBIH SIHAT, BERTENAGA DAN PALING BES.. TAK MAU BERENGGANG DENGAN VIVIX..HA.. DASATKAN... 


LAGI SEORANG KASTEMER PERIOD TANPA UBAT SELEPAS MENGAMBIL VIVIX. KALAU SEBELUM INI , DIA PERLU MAKAN UBAT UNTUK HAID SETIAP BULAN . UNTUK BULAN PERTAMA DIA MENGAMBIL VIVIX, TAK PERLU LG PADA UBAT



HARGA RETAIL : RM475


HUBUNGI SAYA
JOM BER'VIVIX"



KONSULTASI BERTERUSAN UNTUK PELANGGAN SAYA


PENGEDAR SHAKLEE ANDA

JUTAWAN JELITE

NURUL WAHIDAH AZIZAN
0124698356
nurwandah@yahoo.com
www.facebook.com/aminoyoki
www.facebook.com/ipohtaiping
id : 885761

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts