,

Cara Menghilangkan Bengkak Kaki Dengan Cepat dan Berkesan

9:53 PM

Assalamualaikum

 

Esok pagi mak cakap bengkak dekat kaki mak tu dah hilang...



Alkisah beberapa minggu hari minggu yang lalu, kami adik beradik dengan mak pergi berkelah kat Burmese Pool Taiping. Kitorang memang suka kalau tak ada apa-apa time weekend pergi berkelah ke mana-mana.

Pengedar Shaklee Taiping 0124698356
Burmese Pool Taiping

Tengah syok-syok mandi tu tiba-tiba mak terjatuh dan kaki terpeleot sikit. Mak kata sakit sikit -sikit.

2.00 petang

Kami balik rumah.. Nampak mak boleh jalan macam biasa cuma sakit sikit.

4.00 petang

Mak cakap kaki mak rasa sakit

5.30 petang 

kaki mak bengkak.Masa ni mak mintak kitorang tolong carikan daun terung belanda. Kalau korang nak tahu, daun durian belanda boleh membantu menghilangkan bengkak.

Set kaki bengkak 012469856
Kaki Bengkak Memang Menyakitkan


Petang tu jugak kami pecah kepada 2 team cari daun terung belanda. Ada orang panggil terung pipi. Satu team naik kereta. Satu team lagi naik motor. Sebelum pergi saya bagi mak makan 2 biji Omega dan 2 biji Ostematrix .

Dua dua team tadi berjayalah bawak balik daun terung belanda. 

6.30 petang 
Saya tanya mak, macam mana sakit lagi tak lepas makan 2 jenis vitamin tadi? mak cakap ada kurang sikit. 

Keesokan harinya saya tanya mak lagi. Macam mana dengan kaki mak..

Alhamdulillah dah tak rasa sakit langsung kata mak. Syukur Alhamdulillah..

Kaki bengkak memang menyeksakan kerana banyak aktiviti pergerakan yang memerlukan kita berjalan dan bayangkanlah kalau kaki sakit..Memang kesian sangat.

Tau tak macam mana 2 vitamin ni berfungsi?

 Omega Guard 

Membantu mengurangkan keradangan untuk menghilangkan bengkak kaki. Ia bertindak sebagai anti radang semulajadi dan mengurangkan reaksi keradangan lepada sendi-sendi.Bertindak sebagai pelincir semulajadi dan bertindak sebagai pelincir dalam memudahkan pergerakan.

Ostematix

Kalsium yang mudah diserap dan tidak membebankan buah pingang . Magnesium dan Vitamin D membantu  dalam penyerapan kalsium terbaik ke dalam tulang dan darah dan mengurangkan kesakitan. Manakala untuk penyembulan tulang dengan cepat, kandungan Boron dalam Ostematrix ini sangat memainkan peranan penting. 

Saya mendoakan anda sihat dan jangan lupa dapatkan set ini bagi membantu menghilangkan bengkak kaki

Agen Shaklee Ipoh 0124698356
Set Bengkak Kaki


Jadi, jangan tunggu lagi, dapatkan sekarang .Hubungi saya

Wahidah Azizan
0124698356
nurwandah@yahoo.com
fanpage : Kedai Wahidah 
Youtube : Wahidah Azizan

* Jimat 10 hingga 15% dengan daftar  keahlian bersama kami

*Saya adalah Pengedar Shaklee Ipoh, Agen Shaklee Ipoh, COD Shaklee Ipoh, Pengedar Shaklee Taiping, Agen Shaklee Taiping , COD Shaklee Taiping dan pos ke seluruh Malaysia

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts