Cara Menghilangkan Ketagihan Merokok Yang Dasyat

8:20 AM

BAGAIMANA VIVIX HILANGKAN KETAGIHAN MEROKOK


Assalamualaikum wbt

Dah banyak testimonials yang dikongsikan tentang kejayaan berhenti merokok dgn Vivix kan... Persoalannya, macamana Vivix ni boleh hilangkan ketagihan merokok?



1. Vivix  men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.

2. Orang merokok merasakan satu 'feeling' bila dia isap rokok. Sbb tu bila dia berhenti isap rokok, otak dia rasa lain macam & memanggil-manggil utk dia hisap rokok balik bg mendapatkan semula 'feeling' tu. Vivix boleh memberikan 'feeling' tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.
Ramai yang tahu akan bahaya merokok tapi masih merokok

3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok. Simptom withdarawal ni teruk2 juga. sebab tu ramai orang yg berhenti merokok tiba2, dia kena macam2 penyakit. senang cakap, badan 'terkejut' dgn keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dgn Vivix boleh redakan kejutan tu.

Sebaiknya Vivix diambil bersama dgn DTX Complex utk detox segala benda yg ada dalam organ dalaman terutama hati.

berhenti merokok dengan shaklee
antara testimoni berjaya dengan vivix


wahidah pengedar shaklee 0124698356
Mak beliau berjaya berhenti merokok

Kesan?


Kesan setiap individu mungkin berbeza 

Ada yang mendapat kesan segera dan ada yang mengambil masa.

Antara faktor utama yang menyumbang kepada kejayaan adalah sejauh mana niat dan kesungguhan seseorang itu serius untuk berhenti merokok.

Vivix membantu menyingkirkan nikotin yang tidak diperlukan oleh tubuh.

Eh..macam mana nak order?



atau terus hubungi saya

Nak diskaun?

Daftar sebagai ahli sekarang

Nikmati 15% hingga 20%

Hubungi saya sekarang

Saya gembira membantu anda

Wahidah Azizan
wasap.my/+60124698356
Ig : Wahidahazizan
Youtube:Wahidah Azizan



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts