Sebab Yang Anda Perlu Tahu Mengapa Perlu Berhati hati Dalam Memilih Produk Kecantikan

8:37 AM

Berhenti lah guna T####ti skin care.

Sebelum ni rajin betul dengar orang cerita  muka jadi teruk lepas nak berenti pakai t#ti skin care..

Tapi akak sultan tak pernah peduli.

Akak sultan share je pasal vitamin shقle.

Kelmarin akak dapat order vit c dari seorang kakak yang akak sultan kenal.tapi vitamin c out of stock.yang ditangan pun habis licin disambar pelanggan.

Pukul 12 tadi dapat tau vitamin c dah boleh dibeli dbranch.Alhamdulillah.

Lepas kerja teruslah COD vitamin sebab nak berkejar kejaran ambik anak anak lagi.

Pergilah akak ke rumah kakak tadi.vitamin c ini untuk anak nya.

Masyaallah cantik betul anak akak tu😍

Tujuan beli vitamin c sebab tulah muka rosak lepas pakai t#ti.nak ikhtiar dengan vitamin terbaik.sebelum ni memang tak ada masalah.da guna t###ti sejak bulan 10 yang lalu.

Tak ada niat nak burukkan mana mana produk tapi ya allah.. kalau dah kene.. huu.

Badan parut hat orang tak nampak pun rasa malu.ini pulak tang muka..

Beringatlah kita semua..bukan semua produk kecantikan yang keluar kat radio ,tv tu semua nya elok.kene selidik dulu bahan.

Pastikan produk yang selamat,bebas mekuri ,hidrokuinon,raksa dimana sangat sangat bahaya terutama jangka masa panjang..

Walaupun shakle ni nampak eksklusive tapi memang jimat.pencuci muka akak tahan lebih 8 bulan.bila bahagi bahagi alahai..jimatnya.

Kesannya mungkin tidak secepat kilat tetapi anda akan nampak hasilnya dan tak akan berpaling lagi.

Yang penting?mesti konsisten.jangan lupa berdoa.Allah jualah pemilik kesihatan

Ingat,selidik dulu baru beli

Shق le always green.always safe.always work

*gambar ni bukan kastemer yang kakak sultan hantar barang tadi



Kulit berseri dengan selamat .hubungi saya

Saya gembira membantu anda

Wahidah Azizan
0124698356
Ig:wahidahazizam
Fanpage:kedaiwahidah

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts