, , , , ,

Rahsia Kurus Selepas Bersalin Sampai Turun 20 kg

1:30 AM

Assalamualaikum

Hai semua..apa khabar?

Anda ibu-ibu yang mengalami berat badan yang tak nak turun-turun selepas bersalin?

memang tension giler la kan kolo badan naik tak turun-turun weh.


Puan Salwa berkongsi pengalaman macam mana dia boleh hilangkan 20 kg lepas bersalin

 

Ibu-ibu terutama para isteri konfirm risau giler bila badan statik tak turun-turun lepas bersalin

Apa yang Puan Salwa amalkan ialah 

1.Fully breastfeed

2.Minum air tanpa kalori yang secukupnya

3.Jaga Kalori pemakanan.. Jangan main tibai je

4.Pastikan nutrisi dan makanan yang seimbang setiap hari

Selain itu, Puan Salwa mengambil


ESP 


Memberi tenaga dan bina otot.. Bina otot ni bukan jadi ketui-ketui macam ahli bina badan ,Otot mendajikan tubuh lebih fit. Manakala lemak menjadikan tubuh kelihatan lebih gemuk. ESP membantu anda untuk rasa lebih kenyang.

Set Kurus selepas bersalin 012-4698356
Lemak Vs Otot



Alfalfa 


membantu untuk detox, hari-hari membuang                             memang best.

Omega 


 untuk bakar lemak dan bonus DHA dan EPA untuk anak-anak yang menyusu badan

Lecithin  


untuk bakar lemak


Vitamin C 


Untuk menyekatakan warna kulit

B Complex 


membantu untuk lebih bertenaga, kurang stress dan                         pastilah akan lebih cantik .

Siapa yang dah ambil Alfalfa dan ESP pasti tahu dua vitamin ini sangat membantu dalam milk booster.

set kurus ibu bersalin 012-4698356
turun berat badan selepas bersalin


kalau anda pun nak cantik dan ilangkan berat badan anda, boleh cepat-cepat hubungi saya.

Konsultasi terbaik dan PERCUMA untuk pelanggan saya

Nak sesuatu yang istimewa??

Jom Cuba Set Slimming dan Kecantikan Untuk Ibu-ibu lepas bersalin.

Eh, suami-suami pun boleh belikan untuk isteri tersayang.


Jangan lupa hubungi saya 

Wahidah Azizan
012-4698356
ig : wahidahazizan

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts