8 Sebab Anda Perlu Daftar Jadi Ahli Shaklee Dengan Wahidah Azizan

2:02 AM

Assalamualaikum

Ramai orang ambik Shaklee sebagai supplement sekarang kan.. Buktinya,  banyak produk kerap out of stok sebab banyak sangat permintaan.

Ingin saya kongsikan sebab anda perlu daftar jadi Ahli Shaklee bersama Wahidah :) (saya lah tu).

Jadi ahli Shaklee sekarang
Jom jadi ahli Shaklee


1.Nikmati Harga Ahli

Korang sangat berpeluang nikmati diskaymun sehingga 5% hingga 20% memang best tau.

2.Nikmati Promosi Bulanan

Tiap tiap bulan Shaklee mesti akan buat promo untuk produk yang berlainan. Dan anda boleh nikmati promo dengan diskaun yang lagi banyak..

3.Cash Back

Bila anda dah daftar jadi ahli..kalau anda beli sehingga 150 uv,automatik masuk bonus eft dalam akaun anda.Bonus ini anda layak dapat walaupun anda tak jual Shaklee, dan hanya untuk kegunaan diri sendiri.  Saya tak ambik tau duit anda.

4.Group Konsultasi

Ada orang beli kat farmasi lepasbtu teraba taba mintak cara makan pada pengedar shaklee. Jika anda beli dengan saya, jangan risau... kita ada group konsultasi untuk anda bertanyakan.

5.Pesan Vitamin Dengan Cara Mudah

Jika anda ahli berdaftar sangat mudah anda membuat pesanan

1.Melalui www.shaklee2u.com.my


(login id dan password Shaklee anda, boleh menggunakan debit atau kredit kad)

2.Melalui telefon


Hubungi mana-mana branch Shaklee atau HQ Shaklee untuk membuat pesanan.

3. Datang ke Branch


Anda boleh pergi ke  Branch Shaklee yang berada di Ipoh, Johor Bharu, Penang, Kota Bharu, Sunway, Kota Kinabalu . Berikan no id anda dan anda boleh membuat pembelian


4.Hubungi saya


Jika anda ahli dibawah naungan Alfateh Warrior, hubungi saya pada bila-bila untuk membuat pesanan.

6. Nikmati Kadar Pos Yang Rendah


Bagi Ahli yang berdaftar anda akan nikmati harga pos yang rendah iaitu RM10.60 untuk semenanjung dan RM21.30 untuk Sabah dan Sarawak tanpa mengira kuantiti barang yang dipesan. Jika anda memesan 7 Cannister ESP sekalipun, harga pos masih sama iaitu RM10.60 untuk semenanjung.

Bagi ahli yang membuat belian vivix, anda diberikan kos pos secara percuma.

begitu juga pembelian RM800 dan keatas anda akan menikmati kos pos percuma.

Best kan?

7.Tak Perlu Penat Nak Survey Harga


Kebanyakan orang akan membuat bancian harga untuk mendapatkan harga yang murah. Dengan menjadi ahli, anda tak perlu bimbang, anda pasti akan mendapat harga ahli dan tidak akan tertipu. Anda akan mendapat uv dan melayakkan anda mendapat bonus jika mencapai 150uv.

8.Terus Layak Buat Bisnes Selepas Mendaftar

Lepas anda membayar wang pendaftaran sebanyak RM68.90 anda terus layak untuk jadi pengedar produk Shaklee..

Tak perlu buat pinjaman, tak perlu kumpul stok ribu-ribu. Risiko kerugian sangat lah rendah dan hamper tiada. Yang penting anda mesti berusaha, rajin belajar dan tak cepat berputus asa.

Best ke best?

ha...banyakkan kelebihan jika mendaftar sebagai ahli dibawah Alfateh Warrior. Jangan tunggu lagi.

Hubungi sekarang dan saya akan bantu anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee .

Daftar Ahli Shaklee
Wahidah Azizan

Wahidah Azizan
0124698356
nurwandah@yahoo.com
ig: Wahidahazizan
fanpage: Kedai Wahidah
YouTube: Wahidah Azizan

saya adalah pengedar  Shaklee Ipoh, Pengedar Shaklee Taiping, COD Shaklee Ipoh, COD Shaklee Taiping, Agen Shaklee Ipoh, Agen Shaklee Taiping.

Pos Vitamin Shaklee ke Seluruh Malaysia

You Might Also Like

1 comments

  1. Mmg betul tak rugi jadi ahli shaklee...tak semestinya kena buat bisnes batu blh daftar...hehe

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts