Kekal Setia Bersama Shaklee Tak Mungkin Ku Berpaling Lagi

1:13 AM

Assalamaualaikum..

Eceh..tajuk gempak sangat kan.Shaklee ni memang korang akan sayang kalau anda join group support yang betul.

Kawan kawan yang baik, downline side line yang baik.
Saya ni percaya dengan Shaklee sebab produk terbaik. Mana nak cari produk yang ada ujian klinikal oi├Či..hehe.

Vitalea contohnya adalah multivitamin pertama didunia. Umur dia 100 tahun .wahhh 100 tahun weh.kita tak lahir dia dah ada.
Kekuatan Shaklee adalah pada produk terbaik.

pengedar Shaklee ipoh 0124698356
Vitamin pertama dicipta 100 tahun yang lalu oleh Dr Shaklee


Bukan tak ada gosip gosip pasal Shaklee.Ada banyak. Tapi kebanyakan kekal sebagai rumors dan juga gosip.Banyak cubaan menjatuhkan Shaklee tapi Shaklee tetap bertahan macam biasa.

Lagi satu yang buat saya sayang dengan Shaklee adalah apabila sistem bonus Shaklee ni dipaternkan. Maknanya tak ada syarikat yang boleh tiru.

Shaklee boleh bayar sebanyak mana yang Pengedar dia layak.kolo kerja keras..makin banyak la Shaklee boleh bayar "pay to infiniti " wehh.Sehingga ke saat ni, Shaklee tak pernah gagal bayar bonus pada pengedar pengedar dia..Best ke best? Mestila best kannn.

cara join shaklee 0124698356
Tiada limit dalam pembayaran bonus Pengedar Shaklee


Banyak yang Shaklee boleh bagi. Selagi pengedar tu berusaha, rajin.. Insyallah .Saya lihat Shaklee sangat sesuai untuk dijadikan pilihan kerjaya jangkamasa panjang sebab dia boleh diwarisi tau.

3C yang Shaklee Tawarkan kepada pengedar

C - Cash


Bonus bulan bulan yang masuk terus direct dalam akaun kita. hasil daripada jualan .

C -Convention


Menyediakan convention yang mereka yang layak dalam dan luar Negara

C-Car Bonus

Car bonus ni lagi best.Shaklee akan bg cash.Nama je car bonus tapi boleh je nak beli apa apa pun.suka hati kita laaa.wauuuu.


Saya sedang berusaha..merebut peluang yang Shaklee tawarkan untuk pengedar Shaklee..Jom la kita sama sama. Ternyata sangat membantu dalam kehidupan seharian saya.

Jom!

Wahidah Azizan
0124698356
nurwandah@yahoo.com
Fanpage: Wahidah Azizan
Ig :wahidahazizan
Youtube:wahidah Azizan

Saya adalah Pengedar Shaklee Ipoh, Pengedar Shaklee Taiping,COD shaklee Ipoh,Cod Shaklee Taiping

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts