TIPS MEMILIH PENCUCI PINGGAN MANGKUK TERUTAMA UNTUK YANG UNTUK ALLERGI

10:49 PM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Insyaallah hari nini saya ingin berkongsi tips memilih pencuci pinggan mangkuk yang selamat untuk kulit TERUTAMA BAGI YANG ALLERGI

Mengapa perlu memilih??

Sabun Pencuci Pinggan Mangkuk Halal, Berkesan & Jimat from iReach HD on Vimeo.
Apa yg buat sabun pencuci pinggan ni POWER? boleh hilangkan semua lemak degil kat pinggan mangkuk? Jimat pulak tu...
sid ipoh, sid taiping
Dish Wash


Penjagaan kesihatan 



Sesetengah produk pencuci memberikan kesan merengsa pada mata dan kulit.



Bagi mereka yang allergi etika membasuh pinggan, anda memerlukan pencuci pinggan yang benar-benar baik untuk kulit dan lembut ada tangan.


Pencuci inggan untuk allergi
Tangan yang mengeluas


Penjimatan wang


sesetengah produk pencuci pinggan tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak jika dibubuh dalam kuantiti yang sedikit. 


Anda perlu mencari pencuci pinggan yang sedikit sahaja mencukupi untuk menanggalkan minyak dan kotoran degil.

Penjimatan masa

Pencuci pinggan yang berkualiti pasti tidak mengambil masa yang lama untuk menyental dan mencuci terutama bagi pinggan mangkuk yang terdapat kesan mintak yang degil. 

Kesemua ciri-ciri diatas ada ada hand dish wash concentrate 

ini seriussss!!!!!


Apa yang best sangat Dish Wash ni?



  • Serius memang jimat. Guna sikit pun cukup untuk basuh pinggan yang banyakk sebab memang betul-betul pekat
  • Selamat
  •  Dijamin tiada toksik
  • Hyoallergenic
  • Tiada klorin
  • Lembut pada tangan
  • Tiada bahan kimia
  • Berkesan menanggalkan minyak
  • penggunaan untuk jangka masa panjang (yang ini memang saya akui sebab pakai sendiri)
  • Dibuat dari sumber jagung dan kelapa
  • selamat untuk tangki septik
  • botol yang boleh dikitar semula
  • ph seimbang
 
jual shaklee ipoh , jual shaklee taiping
Kebaikan Dish Wash

Jadi dengan sebab-sebab diatas, bagi anda yang allergi ketika membasuh pinggan sangat sesuai untuk mencuba Dish Wash terbaik ini. 

Disamping itu, bagi ibu-ibu yang mempunyai anak-anak yang menyusu, dish wash boleh digunakan untuk mencuci puting dan bool susu anak anda . Insyaallah selamat. 
penjual shaklee ipoh, penjual shaklee taiping
Puting dan Botol susu boleh dicuci menggukan hand dish wash



Saya tak rasa anda akan teraga-agak untuk membeli sesuatu yang memang terbaik untuk diri anda.

Memang sangat memedihkan untuk membasuh pinggan terutama bagi mereka yang allergi.


Jika anda adalah allergi ketika membasuh pinggan, serius anda perlu cuba Dish Wash. 

Dengan harga yang cukup-cukup berbaloi untuk anda dan alam sekitar setiap rumah mesti memiliki sebotol dish wash yang dijamin dapat membasuh dalam kuantiti yang banyak. 

Cari saya kalau nak memesan dish wash!!  anda boleh memesan terus disini  DISH WASH UNTUK ALLERGI  (boleh menggunakan debit kad atau kredit kad) atau

hubungi Saya 

Wahidah Azizan
012-4698356
nurwandah@yahoo.com


saya mendoakan agar anda gembira dalam menguruskan kerja rumah anda terutama apabila menguruskan perihal membasuh pinggan mangkuk anda :)

sehingga bertemu lagi

wasalam







You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts