, ,

CARA MUDAH BERHENTI MEROKOK TANPA TEKANAN PERASAAN

7:52 AM

Assalamualaikum

Insyaallah hari ni saya akan kongsikan cara mudah berhenti merokok tanpa tekanan perasaan.

Mungkin ramai yang dah merokok lebih 10 tahun, malah ada yang 20  ke 30 tahun sudah merokok. Pelajar -pelajar sekolah pun memang ramai yang dah mula merokok.

Merokok menjadi tabiat yang agak sukar ditinggalkan.

Walaupun berkali-kali harga rokok naik namun, peratusan merokok semakin meningkat.


Pengedar Shaklee Ipoh 0124698356
Harga rokok meningkat saban tahun


Ada yang takut nak berhenti merokok sebab


  • Takut berat badan naik
  • Takut resdung datang balik
  • Takut terpengaruh balik dengan kawan-kawan lepas dah bersusah payah berusaha nak berhenti merokok
  • Takut hilang macho..
  • Rokok lah selama ni peneman time tak ada idea atau time anak meragam tak boleh nak tidur


Insyaallah saya cuba kongsikan 

Tips Berhenti Merokok Tanpa Tekanan Perasaan

pengedar shaklee  ipoh0124698356
Anda Mampu Untuk berhenti Merokok

1. Berdoa serta Azam Yang Tinggi


Tak ada satu benda kat dunia ni yang susah dan tak boleh diatasi. Macam tu juga dengan merokok. Anda kuatkan azam, berdoa dengan dersungguh-sungguh supaya Allah membantu memudahkan urusan untuk berhenti merokok

2.Mendapat Khidmat Nasihat 


Anda boleh mendapatkan khidmat nasihat dari Klinik Berhenti Merokok yang berdekatan dengan anda .

3. Kurangkan Minuman Berkafein


Menurut sumber facebook TAK.NAK.MEROKOK, pengambilan air masak yang banyak akan membantu untuk mengurangkan ketagihan merokok dan mengurangkan minuman berkafein, Kafein yang terkandung dalam minuman merangsang kepada ketagihan nikotin

4. Cuba Vivix

Mari saksikan video testimoni dibawah seorang perokok yang telah merokok sejak umur 14 tahun dan Vivix membantu beliau berhenti merokok dan Alhamdulillah, hampir setahun sudah beliau bebas dari asap rokok




Lagi satu testimoni yang anda wajib tengok



Apa Yang Best Tentang Vivix Shaklee ini

1- Vivix memperbaiki sel dan vivix menolak nikotin. Sebab tu rasa tak best dah nak merokok

2. Selain membantu untuk berhenti merokok, vivix menjaga kesihatan menyeluruh . Ini adalah kerana kandungan revestrol yang 10 kali ganda lebih tinggi. Revestrol sangat baik untuk jantung dan juga mengurangkan risiko penyakit kanser.

3. Anda akan nampak lebih muda dan hensem, Masih macho walaupun tak merokok!!! Ini serius. Kandungan vivix akan menyebabkan anda nampak muda dan ini terbukti dalam ujian klinikal .

4. Vivix membekalkan tenaga yang berpanjangan

5. Insyaallah anda akan bebas resdung apabila mengambil vivix secara konsisten..


pengedar shaklee ipoh , pengedar shaklee taiping
Sihat Tanpa Rokok


Jika anda serius untuk bantu diri anda atau orang tersayang anda berhenti merokok, hubungi saya :)

Jangan tunggu sampai esok

Anda ada 2 pilihan, 

1) Teruskan merokok


2) Jom Berhenti merokok

Anda berhak mendapat persekitaran sihat tanpa asap rokok

Pesan vivix disini : vivix Shaklee atau hubungi saya untuk saya uruskan pesanan anda  dan pastinya konsultasi PERCUMA untuk pelanggan saya. 

Saya gembira membantu anda

Wahidah Azizan
0124698356
nurwandah@yahoo.com

You Might Also Like

1 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts