, , , ,

Penyakit Kayap : Cara Rawatan Efektif dan Berkesan Menggunakan Supplement Sebelum Merebak

1:43 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hari ini nak cerita sikit mengenai penyakit kayap.

Kayap dikenali sebagai Herpes Zooster atau sekadar zooster. penyakit kulit yang menyakitkan serta memedihkan. Terdapat kesan lepuh dan berbentuk jalur. Terjadi disebabkan Virus vericella zoster  (VZV).

ubat kayap 0124698356
Derita Kayap


Kayap menimbulkan rasa tidak selesa dan sakit. Boleh menyebabkan demam. Selain memberikan rasa kurang selesa, kayap ini memberikan kesan negatif kepada emosi pesakit. Keyakinan diri kurang, malu dan lebih buruk lagi apabilah kayap terkena pada bahagian yang terdedah seperti muka. 

Gambar dibawah ada hasil pengambilan Vitamin Shaklee untuk Kayap . 

ubat kayap wahdiah0124698356
Pengambilan Supplement semasa kayap sangat membantu

Antara supplement yang dicadangkan ialah

Ubat kayap 0124698356
Set Kayap


1. Vivix 


Vivix sangat membantu bertindak melalui sel-sel . Mengandungan kesan revesratrol sebnyak 10 kali ganda berbanding vitamin lain sangat membantu untuk membuang sel-sel yang tidak sihat.

2.Nutriferon


Kandungan interferon didalam Nutriferon membantu memberikan sistem pertahanan baik pada badan. Melawan virus-virus jahat dan mengurangkan penyakit. Seperti kita tahu, kayap adalah berpunca dari virus.

3.Vitamin E Complex


Memberikan kesan baik dan pemulihan pada parut-parut dikawasan yang terkena kayap. Parut kayap bukan lah macam parut biasa. Mempunyai parut dan tebal dan memakan masa untuk baik.

4.B Complex


B Complex sangat baik untuk saraf. Membantu saraf-saraf pada badan bertindak kembali normal. Bahagian yang terkena kayap akan merasa sakit dan pedih. Juga bertindak sebagai vitamin "anti stress". Pesakit kayap biasanya sangat tertekan dengan keadaan yang dihadapi.

5.Lecithin


Sumber kolina didalam lecithin menghantar isyarat kepada otak . Didalam kes kayap ini, pengambilan lecithin membantu menghilangkan kesan dua muka pada wajah Puan Nor Hayati.

Kalau anda atau ahli keluarga anda menghidapi kayap, segera hubungi saya.


BELI SEKARANG DENGAN KLIK DISINI : SET KAYAP

atau hubungi saya  

Penghantaran (cod) Ipoh (Tambun, Rapat Setia, Ampang, Bandar Sunway, Ulu Kinta), Taiping dan penghataran pos ke seluruh Malaysia.
Saya gembira membantu anda

Wahidah Azizan
0124698356

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts