, , , , , , , ,

Cara Kekal Cantik Walaupun Di Usia 54 Tahun

2:01 AM

Assalamualaikum

Korangg!!! wah teruja sangat kut tengok muka akak sorang . Cantik, berseri-seri dan awet muda sangat tau.

set cantik Shaklee 0124698356
Semua orang nak cantik

Apa bestnya jadi cantik? Yang best jadi cantik confident level tinggi, tak ada bersedih hati. Paling best bila badan dapat nutrisi yang mencukupi anda akan sihat dari penyakit-penyakit yang berbahaya.

Agen Shaklee Ipoh 0124698356
19 Tahun Pengguna Shaklee
Kakak dalam gambar ni nama Kak Khadijah. Dalam gambar ni akak ni ada mame up sikit tapi mmg muka jelas Nampak awet muda. Kedut-kedut memang tak Nampak. Huaaa.. saya yang umur 30an ni pun kalau tangkap gambar belum mampu lagi cantik macam akak ni.

Masa 1st time tengok gambar ni.. ai nganga yu. Lagi nganga bila tahu umur akak ni 54 tahun. Kalau umur 54 tahun, sesetengah nya dah bercucu dah pun.. Wahhh Opah cantik !!

Apa Yang Kak Khadijah Ambil?


set cantik Shaklee 0124698356
Nenek Cantik
Ha..kak Khadijah ambil semua Vitamin dalam gambar ni

1.Vitalea Iron Formula - Sumber multivitamin
2.ESP - Sumber Protein dalam menjala tisu-tisu baru
3.Alfalfa Complex : Detox
4.vitamin C : Sumber Collagen, memberi warna sekata pada kulit
5.B Complex : Menukarkan makanan kita kepada tenaga
6.Ostematrix: Sumber kalsium . tak ada la nnti muka cantik tapi tulang rapuh.
7.Omega Guard : Membakar lemak dan baik untuk otak dan mata
8.GLA Complex: Baik untuk hormon wanita
9.Vitamin E: Vitamin Kecantikan dan sangat baik untuk kelembapan kulit
10.Vivix : Antioksidan yang tinggi, mengandungi 10 kali reverastrol untuk tanpak kekal muda kerana sel-sel baru dijana kerana sel cepat rosak akibat radiasi dan banyak factor lain lagi.

kalau anda nak cantik dan sihat macam kak Khadijah, jom amalkan vitamin secara sihat. Kajian menunjukkan pengambilan Shaklee pada jangka masa panjang adalah selamat

Selain dapat kulit yang cantik tulus mulus, Kak Khadijah juga sihat dari sebarang penyakit. Pentingnya sihat ni supaya kita mudah nak beribadat. Kita mudah nak bergerak dan kita tak menyusahkan orang lain.

Jom dapatkan set cantik macam kak Khadijah!! Jangan tunggu lagi!!

Klik UNTUK MENDAPATKAN SET CANTIK KAK KHADIJAH  (pembelian boleh menggunakan kad kredit atau kad debit) atau

Hubungi sekarang


Wahidah Azizan
0124698356
nurwandah@yahoo.com
youtube: Wahidah Azizan
Ig : wahidahazizan

saya adalah Pengedar Shaklee Ipoh, Pengedar Shaklee Taiping, Agen Shaklee Ipoh, Agen Shaklee Taiping, Cod Shaklee Ipoh, COD Shaklee Taiping, Pos Shaklee ke seluruh Malaysia

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts