Kelebihan Omega Guard Shaklee Bagi Kanak - Kanak dan Dewasa

8:18 AM

Saya pernah beli vitamin C kanak kanak cap lain 100 biji dengan harga RM17.jauh lebih murah dari vit c chewble yang shaklee punya.

Tapi bila tengok kandungan perh... kantoi.jauh beza dengan apa yang Shقle ada.ini bukan cerita propa.

Tak percaya?bila bila masa korang sendiri boleh compare kandungan seperti yang tertera.

Macam tu jugak dengan Omega Guard.Serius banyak gila yang jual minyak ikan.Kalau p farmasi memang berlambak jenama tak tahu nak pilih yang mana.

Siapa kisah tentang kandungan?

Yang penting murah..betul?

Dulu mungkin lah saya pun macam tu.buat apa beli vitamin mahal kalau boleh beli yang murah..

Hakikatnya,kita bukan perlu vitamin murah tapi vitamin yang berkualiti.

Ada yang vitamin serius 4x ganda lebih murah.tapi bila dibahagi dengan kuantiti kita balik jatuh rugi.

Ada yang 3 kali lebih murah tapi bila dilihat pada kandungan per serving serius memang jauh tertipu.

Kandungan Epa dan DHA sangat penting dalam penentuan minyak ikan terbaik.


Pengedar Shaklee Ipoh 0124698356
Pengambilan Secara Konsisten Meningkatkan Sistem Imun Pengamal Minyak Ikan


Mari jadi bangsa bijak. Bukan mangsa hasil daripada tindakan terlebih bijak peniaga peniaga yang hanya tahu tentang hakikat untung semata-mata.

Jadual tidak sesekali memburukkan produk lain.Tetapi ingin memberitahu tentang apa yang kami ada.

Pengedar Shaklee 0124698356
Perbezaan Kandungan Minyak Ikan Shaklee berbanding jenama lain

Omega Guard sangat sesuai diambil.bagi kanak kanak dan dewasa. Pebgambilan secara konsisten dapat memberikan kesan yang terbaik.


Omega Bagi Kanak Kanak

  • Pengambilan secara konsisten membantu
  • Meningkatkan imun
  • Mengurangkan batuk,kahak dan selesema
  • Meningkatkan daya fokus dan ingatan
  • Mengurangkan rasa letih
  • Sangat baik untuk mata




 Omega Bagi Dewasa 
  • Penurunan kolestrol dan menyingkirkan lemak jahat.
  • Membakar lemak
  • Meningkatkan tenaga
  • Mengurangkan sakit sendi dan lutut
  • Mengurangkan batuk,kahak dan selesema
  • Meningkatkan tenaga
  • Sangat baik untuk jantung anda
  • Membantu mengurangkan rasa lapar
  • Omega juga sangat baik bagi mengurangkan keradangan asthma 

Ternyata omega memberi kebaikan kepada pengamalnya.



Hubungi saya sekarang untuk mendapatkan omega.

Eh dapat diakaun tau kalau anda sign up sebagai ahli.Jangan lupa hubungi saya


Saya gembira membantu anda

Wahidah Azizan
0124698356
ig:Wahidahazizan
Youtube : Wahidah Azizan

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Arkib Blog

Hubungi Al-Fateh

Popular Posts